FOTOLUMINESCERENDE VEILIGHEIDSSIGNALISATIE

SUPERNOVA+: GEPATENTEERDE FOTOLUMINESCERENDE SIGNALISATIE

Na jaren onderzoek en ontwikkeling hebben wij bij Systemtext een wereldwijd unieke en gepatenteerde kleurentechniek ontwikkeld namelijk Supernova+. Een innovatie die elk aspect van veiligheidssignalisatie aanzienlijk verbetert en nu al voorbereidt is op toekomstige wetgevingen in overeenstemming met de ISO-normen.

 Correcte signaalkleuren zowel in het licht als in het donker

Veiligheidssignalisatie moet ten allen tijde zichtbaar zijn want kleur is bepalend in een noodsituatie. De fotoluminescerende signalisatie van Supernova+ straalt zowel in het licht als in het donker de juiste signaalkleuren uit, in lijn met de Europese ISO 3864 norm.

Met de Supernova+ signalisatie kies je voor veiligheid want uit een studie van de Universiteit van Lund (Zweden) afdeling Fire Safety Engineering blijkt dat signalisatie die er zowel in het licht als in het donker hetzelfde uitziet tot 80% beter herkenbaar is dan de signalisatie waarvan enkel de witte pictogrammen zichtbaar zijn.

 Ultrahelder

De signalisatie wordt opgeladen door het omgevingslicht, hetzij daglicht of kunstlicht. Als het licht uitvalt treedt het fotoluminescerend effect in werking en ziet de signalisatie er uit zoals een elektrisch verlicht bordje. De helderheid van de nagloed overtreft de vereisten van de ISO 16069.

 Internationaal goedgekeurde pictogrammen

Alle Supernova+ signalisatie voldoet aan de ISO 7010. Bij nieuwe projecten in België wordt de ISO 7010 meer en meer gevolgd, hierdoor ben je in orde voor huidige en toekomstige wetgevingen.

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info