L.BRADOR - Designed to work

Werkkleding

DESIGNED TO WORK
L.Brador biedt werkkleding aan voor professionele vakmensen; werkkleding die echt werkt met hoge eisen aan comfort, functie en design. In 2012 hebben we als eerste stretchmateriaal in een werkbroek geïntroduceerd. De eerste stretchbroek voor professionals was geboren. Sindsdien heeft L.Brador naast de meer dan 35 broeken ook kwalitatieve bovenkleding ontwikkeld met verschillende functies, afhankelijk van het werk waarvoor ze bedoeld zijn.

DE BESTE KWALITEIT EN VEILIGHEID
Met hun eigen testlaboratorium en rigoureuze tests bij onze fabrikanten weten ze dat de kledingstukken de taak aankunnen. Door te werken met het beste materiaal op de markt, kan L.Brador kleding de tijd weerstaan en keer op keer gebruikt worden.

Hun testpersonen proberen de kledingstukken zes maanden uit om er zeker van te zijn dat alle functies, pasvormen, steken en materialen in de praktijk werken. Ze begrijpen dat de werkkleding +220 dagen per jaar, gedurende de ganse dag wordt gedragen door professionals over de hele wereld. En alleen door te luisteren naar degenen die elke dag het gereedschap oppikken, kunnen ze werkkleding van wereldklasse ontwikkelen.

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info